top of page
Fancy Coffee
Baristacursus

HORECA - GEVORDERD
2,5 UUR, 4 personen
€275,- (ex. BTW & Reiskosten)
Elke extra persoon €25

Je wilt je echt onderscheiden met de kwailiteit van de koffie in jouw horecagelegenheid.  Jij of je personeel kent de basis principes van een goede kop koffie al, maar je wilt de kennis en kunde op het gebied van koffie naar een professioneel niveau brengen. Slim! Deze training is gebaseerd op de erkende SCAE Intermediate training en één van de professionele barista's van GUUS leert je de fijne kneepjes van het barista vak.

 

Inhoud:

1. Verdieping in de achtergrond van koffie
2. Afstellen van de molen
3. Melk opschuimen
4. Verschillende koffies bereiden

5. Afstellen van de espresso machine 

​

Na afloop van de cursus:

- Herken je de smaken van diverse koffie’s uit verschillende landen
- Heb je een volledig beeld van het proces van bes tot koffie
- Weet je hoe je optimaal gebruik maakt van de bonenmaler
- Weet je wat er voor nodig is om het perfecte melkschuim te maken
- Heb je het bereiden van verschillende (melk)koffies onder de knie

- Kun je de espressomachine op de juiste manier afstellen

 

Deze cursus kan gegeven worden in de eigen horecagelegenheid of op een locatie van GUUS Koffie.

bottom of page